Rólunk

Cég bemutatása

 

Ayn Rand amerikai írónő világhírű regényében, Az Ősforrásban Roger Enright figurája a saját erejéből és tehetségéből sikeres vállalkozó archetípusát testesíti meg. Az eredetileg szénbányász Enright a regényben az üzleti élet számos területén működik eredményesen. Sikerének titka elsősorban abban keresendő, hogy minden esetben alaposan tanulmányozza az adott piaci szegmentumot, elmélyed annak működési mechanizmusaiban, majd ezt követően merész újításokkal és kemény, becsületes munkával vág bele a kiszemelt projektbe. Az Enright Partners Kft. nevében és szolgáltatásaiban is ezt az üzleti mentalitást kívánja képviselni.

Cégünk 2014 óta nyújt tanácsadási és projektmenedzseri szolgáltatásokat elsősorban orvos-technológiai beruházások és kivitelezések, valamint egészségügyi intézményekben lefolytatott közbeszerzések, illetve projektberuházások kapcsán.

Az Enright Partners Kft. célja, hogy létrehozandó vagy működő egészségügyi létesítmények megvalósításában, felújításában és átalakításában naprakész és kompetens szolgáltatásokat nyújtson partnerei számára. Szakértőink a törvényi szabályok és az etikai-üzleti normák követésével törekszenek a kölcsönös bizalom és együttműködés kiépítésére.