Tevékenységeink

Tevékenységünk

 

Szakértelmére és kapcsolatrendszerére támaszkodva az Enright Partners Kft. igyekszik átfogó és a partner igényeihez igazított szolgáltatásokat nyújtani az egészségügyi projektek tervezése és megvalósítása kapcsán. Cégünk a projektet meghatározó külső és belső üzletviteli tényezőket, a különböző határidőket és az intézményi sajátosságokat szem előtt tartva alakítja ki személyre szabott projektmenedzsment szolgáltatásait. Tapasztalataink szerint az egészségügyi beruházások esetében különösen sok buktatója lehet a sikeres megvalósulásnak: az állami fenntartáshoz vagy az uniós támogatáshoz köthető igények és követelmények teljesítése sok esetben speciális szakértelmet igényel.

 • Projekttervezés és menedzsment:
  Cégünk áttekinthető, követhető módon vesz részt a tervezési fázistól a monitoringig az egészségügyi projektek lebonyolításában. Személyes konzultációk során felmérjük megbízónk igényét és helyzetét, és ennek megfelelően alakítjuk ki a forrástervezést és az ütemezést. A tervezés során szorosan együttműködünk az ügyfelünkkel, összehangoljuk a megbízó igényeit és elképzeléseit a pénzügyi-gazdasági realitásokkal.
 • Közbeszerzés:
  Ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon is közbeszerzési tanácsadás nyújtása közreműködő szervezetként.
 • Orvos-technológia szakértői szolgáltatások
  Kórházak, rendelőintézetek, rehabilitációs intézmények, illetve egyéb egészségügyi kiszolgáló intézmények számára nyújtunk orvostechnológiai és tervezési tanácsadást, kivitelezési projektmenedzsment szolgáltatásokat. Tervezési és projektmenedzsment szolgáltatásaink nyújtásakor betartjuk a hatályos jogi-szabályozási előírásokat, javaslatokat teszünk a naprakész műszaki-technológiai megoldások alkalmazására, és figyelembe vesszük a speciális megrendelői igényeket.
 • Pályázatírás
  Pályázatírás, tervezés, projektmenedzsment, szervezeti átvilágítás, hatékonyságnövelési és szervezetfejlesztési tervek készítése egészségügyi és egyéb közintézmények, valamint piaci szerepkők számára
 • Egészségügyi tanácsadás
  Egészségügyi intézményrendszeri, stratégiai tervezési, projekt végrehajtási, irányító hatósági, minisztériumi külső szakértői feladatok ellátása, stakeholder map-ek, folyamattervek készítése állami és piaci szereplők számára